- Prijslijst

Ik werk uiteraard alleen met professioneel voetverzorgings producten.

 

HFL, NCM,  Podocare, Laufwunder 

 

Prijslijst

Pedicure basis behandeling

€ 30,00


+/-45 min, knippen van de nagels, Verzorgen van de nagels,De nagelomgeving schoonmaken,Eelt verwijderen,Likdoorns verwijderen,Ingroeiende nagels behandelen,Kalk(schimmel)nagels behandelen,Voetencreme

Diabetes of reuma behandeling

€ 31,50


Heeft U diabetes, reuma of een andere medische aandoening? Vraag bij uw verzekering of de pedicurebehandeling vergoedt wordt. De factuur kunt U dan declareren bij uw ziektekostenverzekering.

Screening Diabetes of Reuma

€ 8,50


Verplichte screening voor diabetes en reuma behandeling

Kleine of Ouderen behandeling

€ 21,00


+/- 20 min, knippen van de nagels, Verzorgen van de nagels,De nagelomgeving schoonmaken,Eelt verwijderen,Voetencrème

Voetklachtbehandeling tot maximaal 20 minuten

€ 20,00


Het behandelen van 1 klacht, bijvoorbeeld een likdoorn behandelen - een kloof behandelen - een ingroeiende nagel behandelen of even de nagels bijknippen.

Pact Schimmelnagel Therapie

€ 225,00


PACT Schimmelnagel Therapie 1 nagel. Dit zijn 9 PACT behandelingen gedurende 6 maanden. Indien minder behandelingen nodig zijn worden deze niet in rekening gebracht. voor meer info kun u mij bellen.

Nagel reparatie NCM

€ 15,00


Prijs € 15 per grote teen. Prijs per overige tenen € 8,50. heeft u last van schimmelnagels die brokkelen of is uw nagel (gedeeltelijk) afgebroken? Wilt u graag dat uw nagels er weer beter uit gaan zien? In dat geval is reparatie met gel een goede keuze. In de gel die ik gebruik zit een element dat schimmelwerend werkt. Dit in combinatie met het dagelijks behandelen met een anti-schimmel middel kan ervoor zorgen dat uw nagel er weer een stuk mooier uit gaat zien!

Nagelbeugel bij ingroeiende nagel

€ 20,00


Heeft u last van ingroeiende nagels, bijvoorbeeld doordat uw nagels zeer gebogen van vorm zijn? Om te zorgen dat uw nagels wat minder in de nagelwal drukken, kan een nagelbeugel uitkomst bieden. De nagelbeugel wordt met een speciale techniek op uw nagel bevestigd en zorgt er in een aantal weken tot maanden voor dat de nagel een iets normalere vorm aanneemt en zo minder tot geen klachten meer geeft.

Orthese Techniek

€ 15,00


€15,00 tot €35,00 (de prijs is afhankelijk van de grote van de orthese) Heeft u last van hamertenen, vervelende drukplekken of likdoorns op of tussen uw tenen? Dan kan een orthese uitkomst bieden!

Vilt techniek

€ 4,50


Alleen in combinatie met een basis behandeling. Drukvrijleggen of drukontlasting. Prijs vanaf 4,50

Gellak NCM

€ 26,50


Gellak behandeling tijdens pedicure basis behandeling € 21 losse gellak behandeling € 26,50 Blijft ongeveer 6 tot 8 weken zitten. keuze uit verschillende kleuren.

nagels Lakken (eigen lak mee brengen)

€ 8,50


alleen in cobinatie met een basis pedicure behandeling

luxe spa behandeling

€ 39,50


We beginnen de spa pedicure behandeling net als met de basis. vervolgd door een heerlijke behandeling met een, scrub, reinigen met warme kompressen vervolgens een voeten masker,korte massage,crème

massage behandeling

€ 39,50


We beginnen de massage pedicure behandeling net als met de basis vervolgd door een heerlijke behandeling scrub, reinigen met warme kompressen ter afsluiting een voet- en onderbeenmassage van 20 min.

kinderen tot 15 jaar

€ 18,50


basis behandeling voor kinderen. +/_ 30 min